Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jag är tillbaka

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :D 

Något fantastiskt hände för typ 10 min sen, jag fick skjus utav min chef och hand flickvän som också jobbar där och under resan så började vi att prata om min blogg. 
Vi pratade om vad jag brukade skriva, hut många av er som läser och sen kom vi in i ämnet om vilket syfte man kan ha med bloggen. 

När jag startade min blogg så var syftet att dela med mig av mina upplevelser, idéer, tankar och om jag på ett sätt skulle kunna hjälpa er med något. 
Jag har du själv känner hur under dessa senaste åren så har inte jag skrivit så mycket om det som jag ville dela med mig av. 

Min chef ( Martin ) och hans flickvän ( Amal ) fick mig att inse detta och utan att dom visste det så hjälpte dom mig att få tillbaka det intresset! Så tack så mycket för det :D

Jag kommer från och med nu att vara mer aktiv med vad som händer och vad jag har upplevt, jag kommer vara aktiv med nya dagens tips och idéer 
Och jag kommer att börja skriva mer om mode, anime, böcker och liknande 
Jag kommer också att lägga ut länkar på vart ni kan hitta allt som jag rekommenderar för er så klart ;) 

En sak som definitivt kommer att komma tillbaka som jag inte har gjort på FLERA ÅR!! Är att starta dagens challenge igen ;) 

Det funkar så här! 
Varje dag så kommer jag att lägga ut nya utmaningar som ni och jag kommer att genomföra och detta är inte ett måste haha men det är roligt och det blir en grym upplevelse ;) 
Sen kommer jag att lägga upp mina bevis/resultat från utmaningarna 


Okej detta vara allt som jag kommer att skriva om för just nu, så vi hörs sen :) 

Xoxo- Areyam 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo