Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

GOD JUL!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

GOD JUL PÅ ER ALLA!!

Hoppas ni alla har en fantastisk dag och att ni har fått set ni önskat er i år, men glöm inte att det viktigaste med julen är att vara tacksam och göra det bästa för att få en glad och fridfull dag ❤ 

Jag har tyvärr inte min dator med mig i Vänersborg så flera inlägg kommer senare


nya saker!

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi! :D 
 
 
vilken skön dag det har varit, började med att vi bara låg och tog det lugnt sedan kollade lite på den nya serien timless. Vi bestämmde oss  sen runt 11 tiden att åka till överby och bara kolla runt men vi hittade väldigt mycket ;) 
jag köpte klart de tre julklapparna jag hade kvar att köpa och sedan skaffade jag också en ny tröja som har blivit min nya FAVORIT! ett par örhängen och vantar. Rickard köpte en fotbad maskin vilket är otroligt skönt att ha :D sen så köpte han ett riktigt häftigt tangentbord! 
 
Nu så är vi hemma och äter varma makor medans vi kollar på youtube, får se om jag lägger upp ett nytt inlägg senare annars blir et imorgon istället :)
 
byebye så länge :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here it is

Skrivet:    ·  Allmänt

Hör har vi min spirulina pannkaka :D den blev sååå god och med Nutella inuti och sen grädden  blev smaken fantastiskt! Kanske ingen bra idé att blanda nyttigt med Nutella Hahaha men det fungerade 

Youtube Rewind 2016 är här

Skrivet:    ·  Allmänt, veckans video

Spirulina pankakor!

Skrivet:    ·  Allmänt
heeello igen :D 
 
så dagen har gått väldigt bra även men värken och allt så har det faktist gått bra :)
jag är nu hemma med centra och vi väntar på att Rickard ska komma hem. Jag tänkte testa något idag och det är Spirulina pankakor! Spirulina är hälsokost pulvret som jag köpte från welloteket klicka här för att läsa om det. Så det jag kommer göra det är att fixa den vanliga pankaks smeten och sen blanda i 1 tsk spirulina i det, dom kommer att bli gröna men det är inte något man ska vara rädd för haha ;) 
 
jag använder detta receptet för pankakor
 
       4 portioner 
  • 3 st Ägg
  • 6 dl Mjölk
  • 2,5 dl Vetemjöl
  • 0,5 tsk Salt 
  • lite vanlij extra eller vaniljsocker
  • 1 tsk spirulina pulver 
 
ska börja laga dom snart så ni får snart lite bilder på hur det blir :D 
hörs sen 
 

Ingen bra start..

Skrivet:    ·  Allmänt

Moshimoshi :)

Jag har sedan igår haft en av världens värsta mensvärk kunde seriöst knappt stå upp igår och började gråta så mycket för att smärtan var för mycket :(
Just nu är det lite bättre, är påväg till Vänersborg för att skaffa ett läkar intyg till jobbet MEN bussarna var sena idag från Mellerud till Vänersborg så jag kommer missa drop in tiden hos vårdcentralen!! Ahh ingen bra start på dagen men hoppas att det blir bättre snart.

Det är riktigt skönt att kunna blogga igen har verkligen saknat det ska nu ta och fundera på vad för inlägg jag ska bjuda er på idag ;)

Hörs sen
Xoxo- Areyam

VECKANS VIDEO

Skrivet:    ·  Allmänt, veckans video
SJÄLVKLAR ÄR DET BRUNO MARS MED 24K MAGIC!!!<3<3<3<3
har lyssnat på denna i REPEAT hela tiden och kan inte sluta sjunga med och dansa :D 
 

BILD UPDATE

Skrivet:    ·  Allmänt, bilder
Söta lilla kusin<3
Födelsedags dejt med älsklingen <3
Pinchos
Eritreansk fest med artisten Temesgen Yared!
Vänersborg <3
Merlin utanför huset <3
Lilla centra som gömmer sig <3
Kanske min nyårs klänning ;)
Merlin<3<3
Throwback till när jag var med i en tjej grupp
Homekit gel nails
Spirulina havregryns gröt med hallon :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

julklapparna- CHECK!

Skrivet:    ·  Allmänt
YES! 
Har handlat klart julklapparna och har inget att stressa över nu under dessa veckorna! hahaha jag brukade alltid köpa allt typ en vecka innan eller några dagar innan jul så detta var en stor förändring för mig ;) 
åhh vad jag älskar julen det är en sån mysig och underbar årstid <3 det enda jag hatar är kylan och jag gissar på att jag inte är den enda som gör det :P
 
 
 
Har inte julpyntat så jätte mycket här hemma behöver skaffa lit emer pynt men här har jag två av mina favorit pynt som är uppe just nu :D 
 
 
 
 

Welloteket

Skrivet:    ·  Allmänt, TIPSIDAG
moshimoshi :D 
 
ahhhh vad längesedan det var jag skrev här!!!
Jag har bara varit upptagen med livet så när jag väl kommer hem så har jag varit för trött för att skriva och sen visste jag inte vad för inlägg jag skulle fixa åter er heller :/ 
 
Men nu känner jag att jag har lite mer tid för bloggen så var beredda på att få lite inlägg varje dag ;)
Tänkte starta dagen med TIPSDAGEN!
 
Jag har nu i några dagar pratar med min vän/kollega Sara om just hälsokost och att ta hand om sig
Jag vill och behöver få i mig mer vitaminer- Detox och liknande. Sara tipsade mig om en sida som heter Welloteket och styrs utav bloggaren och youtubaren Ida Warg. Här säljer dom allt ekologiskt som är bra för hälsan för ett väldigt rimligt pris ;) det är en jätte enkel och bra förklaring på varje produkt som hon säljer så detta har blivit en favorit sida för mig!
 
Jag beställde MSM och SPIRULINA PULVER  i onsdags och fick paketet igår så det tar inte så långt tid heller för att det ska komma fram ;) klicka bara på bilderna för att komma till produkterna.
 
Vill ni veta lite mer om Ida Warg så har ni några länken här: 
Youtube kanal Ida Warg 
Blogg Ida Warg
Welloteker.se 
Wellotekets blogg 
 
 
 
Här har ni en video om MSM från Ida
 
 
 
 
 
 

Design