Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Insamling av leksaker till jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag när jag satt och klippte ut mina små julgranar så kommer en låt på Spotify som heter " do they know It's chrismast " och då började jag att tänka på alla flyktingar som har förlorat allt och har inte råd med att överraska sina barn, Eller bara att ge dom lite bättre mat som dom kan ha råd åt.
Jag funderade på hur man skulle kunna göra det lite bättre för dom och då började allt med denna idéen 
1. Tänk om man kunde dekorera det lite fint för dom. 
Sen utvecklades idéen till
2. Tänk om man kunde göra något roligt för barnen, som en liten konsert eller liknande 
Och till slut så kom jag fram till denna idéen 

Tänk om man kunde samla ihop gamla leksaker som många familjer inte använder och sen slå in allt och dela ut det till barnen. Man har ju redan samlat ihop kläder och det gick jätte bra och alla blev jätte nöjda. Tänk då hur barnen kommer att reagera när dom får se alla dessa leksaker som dom kan använda , tänk på alla leksakerna dom hade i sitt land när allt fortfarande var okej och de hade det hur roligt som helst med sina favorit leksaker. 

Julen handlar om att ge och jag ville verkligen göra något åt barnen som har förlorat allt. Jag vill se dom le, bli glada och få lite av det hopet som dom har förlorat att komma tillbaka. 

Så jag kontaktade några tjejer som hjälpte till med klädinsamlingen och pratade med dom. Nu är dom med på Idéen och operation RÄDDA JULEN är i gång!! :D ( jag gillar det namnet så deal With it :p ) 
Jag har skapat ett event på Facebook som heter insamling av leksaker till jul och all information står där. Vi har redan fått 7 som är intresserade av detta så jag känner verkligen att detta kommer att gå bra! :D 


Om ni har några leksaker som ni inte använder längre så skulle det vara jätte snällt om ni kunde skänka bort det till dessa barnen. Om ni bor jätte långt bort från Vänersborg så rekommendera jag att ni gör samma sak för flykting barnen <3 

Redo för julen

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :D 

Nu är jag såååå redo för julen. Jag är nu nästan klar med att pynta om mitt rum, och videon som skulle upp igår kommer att laddas upp på lördag istället. 

Så här ser mitt rum ut just nu 










 

NY VIDEO :D

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi:D
 
så det var ett tag sedan jag gjord en nya video, det var då pågrund av att kameran funkade inte, hade inga ideer, ville filma med någon men alla jag känner är typ kamerablyg och så vidare
 
MEN NUÄR JAG TILLBAKA!! och jag startar detta med en video med några av mina snapchat videon ;)
och om ni inte redan följer mig så har ni mitt snapchat namn här:Sakuarko
 

Första dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :) 

Idag är det första dagen på jobbet där hag nu ska prata med kunden via telefon och sälja våra produkter! :D

Jag är väldigt nervös men också väldigt taggad. Det bästa är nog att chefen och hans flickvän som också jobbar där bor en parkering bort från mig bara Hahaha 

Så jag ska få skjus av min chef och hans flickvän till jobbet 😂🦄 

Men jag känner ändå att detta kommer bli en bra dag :D och jag hoppas att ni alla också har det idag ❤️

Detta skrämmer mig så mycket

Skrivet:    ·  Allmänt



Här är några bilder från igår

Skrivet:    ·  Allmänt, bilder

Dessa bilder är inte från min snapchat utan det är från mina vänner ;)






Och här kommer några från idag :D





LIPZ

Skrivet:    ·  Allmänt
så igår var jag och några vänner ute på lipz och skulle fira Emma som blev 18 :D ( grattis i efterskott emma :P ) 
 
förfesten var jätte rolig och hela kvällen var också bra. Visst hade vi lite problem och jag hoppas att allt går bra med dom och att dom tar det lugnt :)
Efter kl 2 så var jag och therese uppe till kl 5 och hade hur roligt som helst haha, jag kan inte berätta vad vi gjorde men jag kan lova er att det var otroligt XD
 
Jag är glad att jag gick ut och träffade alla igen,det fick mig att glömma bort mina problem och bara andas ut vilket var riktigt skönt. Jag har verkligen saknat alla och jag är riktigt glad att dom som visste om mina problem inte sa något och att dom behandlade mig likadant som alla andra för det är allt jag vill <3
 
Jag ska försöka att lägga upp lite bilder från igår om det funkar ;)  

Empire

Skrivet:    ·  Allmänt, TIPSIDAG, lyrics och musik
moshimoshi :D
 
Jag älskar den nya tv serien Empire som har börjat med sin andra säsong såhimla mycket, musiken och allt är så grymt bra!! det är en show jag tipsar er alla att kolla på.
 
HANDLING ( Från IMDb ) :
A hip-hop mogul must choose between his three sons who are battling for control over his multi-million dollar company, while his ex-wife schemes to get what's hers.
 
Lucious, the founder and CEO of a successful record label has been diagnosed with ALS. He must choose one of his three sons to take over the company when he dies. Meanwhile, his ex wife and co-founder, Cookie, has been released from prison and wants to reclaim her rightful place in the company
 
 
 
 
 
 
HÄR ÄR MINA FAVORIT LÅTAR FRÅN SÄSONG 1 OCH 2:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite av vad som har hänt i livet ;)

Skrivet:    ·  Allmänt, bilder


















Till alla min vänner...

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite snabbt bra! 

Till alla minna vänner som jag hade mycket kontakt med förlåt för att jag inte har det längre. Jag försöker verkligen att vara aktiv och försöka vara/prata med er men har väldigt svårt med det.. Jag har märkt att jag sakta och sakta låter mina väggar växa och mer och mer folk som jag älskar kan inte komma in längre.  Jag försöker hålla mig undan folk, jag försöker att inte bli vän med folk och jag försöker att inte lita på folk längre

Jag är rädd för att släppa in någon men jag lovar att jag försöker förbättras, lovar att jag varje dag försöker att ringa upp eller skriva till någon..men jag är rädd för kontakten.

Så till er alla vill jag bara säga att NI har inte gjort något fel, allting ligger på mig och jag försöker verkligen att få saker att bli som dom brukar vara...men det kommer att ta tid, jag vet inte hur länge men det kommer att ta tid!

Så det jag ber av er är att ha tålamod  och bara vänta på mig. Jag vet att många inte kommer att orka och det gör inget, jag klandrar er inte för det jag vill inte vara den som stoppar er eller något. 
Om ni någon dag känner att ni inte orkar länge så skulle det vara snällt om ni kunde skriva det till mig så att jag vet ^^

Det var allt för idag :) 
Sov gott

Klaine fanfiction

Skrivet:    ·  Allmänt, quote of the day


Jag höll på att läsa en fanfiction om Klaine och blaine har det svårt med sin depression, detta är vad han sa till sin bror för att förklara lite om det.

Denna quoten fick mig att stanna och bara tänka och allt jag tänkte på var " wow jag har aldrig hittat något sånt här som hjälper mig att beskriva hur jag känner " 

Jobb?

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :) 

Jag har nu slutat skolan och är inne i stan ( Trollhättan ) och väntar på min jobb intervju som jag ska gå på idag :D

Det är för allsite/tele2 som telefonförsäljare. Det är inte direkt drömjobbet men jag ska vara glad att dom ens funderar på att kanske anställa mig. Jag har sökt jobb sedan jag tog studenten och har inte haft ett enda såååå JA JAG ÄR JÄTTE GLAD JUST NU!!! :D 

Önska mig lycka till 😘😁🎉 

Tayt fick sitt hjärta :D

Skrivet:    ·  Allmänt
aww jag har följt hans historia och nu när jag såg detta så började jag att gråta lite. Sånt här får mig att bli så glad:)

Movie night

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :)

Idag har varit en lugnt dag
Jag har sökt till 4 olika jobb så hoppas att jag får en av dom, jag har städat klart hela mitt rum och nu är det jätte fint och nu är det film kväll ( bara jag då ) så jag sitter och kollar på zoolander :D har faktist aldrig sett den så jag tänkte att nu är det dags att göra det ;) 



Skriver mer sen byebye

Design