Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

bunny apple<3<3<3<3 :D

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej sitter hemma och kollar på fotboll Sverige mot Croatia och SVERIGE LEDER MED 1-0 YAAAAAY :D 
hoppas dom gör flera mål ^^hehe  och medans jag kollar på det så äter jag bunny apple <3<3 dom är sååå söta och goda :). Jag gjorde dom själv och det är inte alls svårt att göra det
, jag kanske kan visa er imorgon hur man gör hehe ;)
måste gå ska kolla på fotboll!!! hehe byebye så länge

tävling på emmas blogg

Skrivet:    ·  tävlingar
var med och tävla här. Allt ni behöver veta står på emmas blogg. hoppas ni vinner <3

Överby i söndags

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej 

ledsen att jag inte har skrivit något, men jag har inte orkat skriva något. Men i söndags var jag i överby och det var ju bokrea och en mangabok kostade 5KR!!!!!! så jag köpte alla manga böker som fanns där och totalt blev det 40kr min bror fick 2 st och jag fick resten. Jag köpte en ni bikini och ett par badkläder. Vill köpa mer men jag hade inte råd hehe :P
var hos tandläkaren igår. JAG HATAR TANDLÄKARE!!! så fort jag får reda på att jag ska dit så rysser jag till och när den dagen kommer och jag ska åka dit så börjar jag att skaka och börjar nästan att gråta!! Dom lagade en tand och dom ska laga en till. Sen ska jag träffa någon gubbe som ska berätta vilken slags tandställning jag ska få.
skriver mer sen byebye <3

wildcon

Skrivet:    ·  anime/manga
hejhej ett snabbt inlägg bara :D 

här kommer två saker som jag köpte från wildcon 

detta är en solfjäder 
baksidan av solfjädern

Här kommer menyerna :D

Skrivet:    ·  Allmänt
Första menyn

andra menyn
nå vad tycks? jag är inte helt klar än men jag är rätt stol över det :D

kostymerna till cafet :P

Skrivet:    ·  Allmänt
här kommer några kostymer som jag kanske kan använda 

jag ska ta bort hatten och bara använa klänningen 
detta tyckte jag var rätt snyggt för killarna ^^

Kawaii's menyer :D

Skrivet:    ·  Allmänt
HEJHEJ :D :D :D 

Jag har inte haft något att göra på hela dagen så jag bestämde mig för att göra mina menyer till mitt cafe. För er som inte vet något om det kolla här. MEn mycket kommer att ha ändrats från vad som står på inlägget då. Cafet kommer inte att heta mew mew cafet utana kawaii. Och vi kommer inte att ha dom där kläderna. Det kan jag lova er. 

Jag ska lägga upp menyerna sen när dom är klara och så kanske jag ska lägga upp några riktiga outfits också hehe ;). oki ska sluta skriva nu så ses sen :D

wildcon kl2 :D

Skrivet:    ·  anime/manga
moshimoshi minna :D
ida ska jag på wildcon. Det är ett convent där man kan träffa andra japan/anime fans och där så kommer det att finnas tävlingar, spel, filmer, pyssel och massa japanska sakaer att köpa där ifrån. Det jag kommer att köpa där ifrån är POCKY STICKS!!!!! det är så jädra gott. Jag ska köpa 3 paket åt lina också hon är lika galen i dom som jag ;)
jag kommer att ta massa bilder och videon så att ni får se hur det är där, kommer vara där fram till måndag. För er som vill komma så kostar inträdet 100kr för 3 dagar. Och om ni ska hyra en sovsal så kostar det 150kr tror jag. Och ta med er lite extra pengar för det kommer att finnas massa saker att köpa därifrån :P
hej då ses sen :D

sa det och vet inte om det var rätt

Skrivet:    ·  Allmänt
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG TILL ER ALLA<3333
hoppas eran dag har varit bättre än min ^^
jag visste inte om jag skulle berätta för killen jag gillade om att jag gör det. Så mina vänner skrev ett sms till han för några minuter sen....och jag vet inte om det var rätt men jag ville ju berätta för honom om att jag gillar han. Kommer detta förändra något imellan oss om han säger nej. Jag vill fortfarande vara hans kompis. Jag har ont i magen av allt det där.
aja jag är glad att han i alla fall vet. Men hur har eran dag varit.
min dator kommer dö snart så jag kan inte skriva så mycket just nu . och jag vet inte vad jag ska skriva heller.
så hej då och ännu en gång GLAD ALLA HJÄRTANS DAG<3<3<3

Trött

Skrivet:    ·  Allmänt
hej på er
jag är jätte trött idag. Har stora säckar under ögonen.
vet inte vad jag ska skriva om men...idag så har vi åkt skridskor med skolan, Det var assss roligt haha. Jag ramlade inte och jag är riktigt stålt över mig själv.
Imorgon är det alla hjärtans dag. Och jag önskar er en glad alla hjärtans dag. Spendera dagen med eran kille, ta chansen och samla mod för att säga till den killen ni gillar att ni älskar han. Jag ska själv försöka göra det.
vet ej vad jag ska skriva nu så hej så länge

When i look at you,

i cannot deny there is God,

cause only God could have created some one

as wonderful n beautiful as you.





3 TIMMARS NP PROV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O.o

Skrivet:    ·  Skolan
AAA det är sant vi ska sitta i 3 TIMMAR och göra det svenska np provet. 3 TIMMAR.... måste gå och köpa något att äta sen innan allt börjar. Frukt och något som inte låter när man äter som ex. chips kex och sånt. Så vi får se hur det går imorgon...och det värsta av allt är att man inte får LYSSNA PÅ MUSIK!!! jag komer att dö. Och ett stort problem med mig är att om det är knäpp tyst tillräckligt länge så kommer jag att börja skratta..Jag vet inte varför men jag skrattar alltid när det är tyst. så det ska bli intressant :D 

måste gå nu hej då ;P önska mig lycka till

Ska jag eller ska jag inte?

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej :D 

nu är det en vecka kvar till alla hjärtans dag och då funderar jag på att berätta för han hur jag känner...men det är så svårt. Jag är rädd att om jag säger att jag gillar han och han kanske inte gillar mig på det sättet så kanske vi efter det inte är så bra vänner som vi är nu. Och jag VILL verkligen vara hans vän så länge det bara går. så vad ska jag göra? om ni har tips så skriv gärna ^^ för jag får PANIK!! det är EN VECKA KVAR!!! och sen 2 dagar efter det så ska vi dansa bugg med tärnan ocg vem vet jag kanske kan få dansa med han ;) 

aja jag skriver lite mer inlägg snart igen. Ska lägga ut anime klipp på min andra blogg nu :) så hej så länge
det är sant. bara att se hans leende får mig att bli på bra humör varje dag <3

VÄRLDENS JOBBIGASTE ALARM!!!!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi minna :D 

idag hade vi NP i svenska. Jag tror att det gick bra blev klar med ganska många, det var 21 frågor och jag gjorde inte 4 st.  Får hoppas att det går bra för mig. 
Jag väcktes upp av min mobil idag och jag vet inte varför min jag laddade ner en app som heter xtream väckarklocka. OCH DEN ÄR EXTREM!!!!. för om jag vill stänga av alarmet så måste jag lösa 3 olika matte uppgifter!!!! MATTE DET FÖRSA MAN GÖR PÅ MORGONEN!!! jag blev så irriterad men det är mitt fel. 



MIN FÖRSTA KONSER!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
heeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!! :D



Nu är det enkligen torsdag vilket betyder att det är 2 dagar kvar till helgen :D :D
då ska jag gå till biblioteket och lämna till baka några böker. och kanske låna lite annat! ;)


Och i onsdags så fick jag reda på att jag ska ha min första konser ( inte själv utan med massa andra). GAHHHH!!! SÅ SPÄNNANDEEEE<3<3 jag längtar sååå. Om ni vill komma och kolla så är det i vargöns fyrkant kl 18:30 tror jag det var det kostar inget :P

och det roliga är att ja kommer träffa min bästa kompis där EVELINA :D VI SKA SPELA TILLSAMMANS!!!!!

skriver mer imorgon måste träna nför matteprovet imorgon :( ocg jag ska försöka skriva mer i bloggen, ledsen men jag hinner inte göra det så ofta efter som att vi har nationella prov på gång nu och så har jag fiol och så är jag ju konfaledare...så jag har ett fult schema. MEn jag ska försöka.

HEJ DÅ :D SKRIVER KANSKE LITE MER SEN! :D




Design