Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

veckans videon

Skrivet:    ·  Allmänt, TIPSIDAG, veckans video
moshimoshi!
 
Nu är jag tillbaka och det är dags för inläggen för idag att släppas ut :D
Och vi börjar självklart med veckans videon jag menar WOW 3 stora hits av 3 olika artister och alla 3 är mina favoriter<3
 
 
Börjar med Coldplay!
ÄLSKAR detta bandet och denna låten har en sån skön känsla och jag kan verkligen inte sluta lyssna på den. En annan sak som gör denna videon och låten ännu bättre är att QUEEN B är med i den!! AHHH hon ser så vacker ut här och hennes röst ( även om hon inte faktist sjunger i den ) så blir det ett sånt perfekt harmoni. 
 
 
 
ZAYN!
 
Jag trodde faktist att jag inte skulle älska zayn så här mycket efter att han lämnade one direction, Men när jag hörde denna låten så fick jag tillbaka den otroliga känslan som jag fick när han var med gruppen.  Jag förstår inte videon MEN låten är helt fantastisk och jag ser fram emot hans album.
 
 
 
 
One Direction
 
OKEJ detta är ju ett måste för mig hahhaha. Gud vilka känslor man får när man ser denna videon, de gick från dessa små pojkar till att bli världens största pojkband <3 Låten har så mycket mening och killarna ser helt fantastisk ut (Speciellt Niall jag menar KOM IGEN TITTA PÅ HAN OCH HANS GLASÖGON<3 ) 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo