Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

överbeskyddande föräldrar?

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi! :)
 
jag har haft det fullt upp, har inte haft tid för vänner, mig själv eller något annat på grund av massa olika saker.
två av dom sakerna är
 
Attacken i Trollhättan-  Mina tvångstankar hade lugnat ner sig när jag äntligen börjad fatta att jag är säker och att jag kan slappna av. Jag hade alltid tankaromkrig, attacker, våld och mycket liknande..Händelsen i Trollhättan har hjälp dessa tankarna tillbaka och dom är värre än vad dom brukade vara. Det finns mycket som jag inte har vågat att göra på grund av detta...och tanken på att det kan hända igen, att någon jag älskar eller känner jag bli skadad, eller att jag kan bli skadad skrämmer livet ur mig.
 
Den andra saken är överbeskyddande föräldrar - Mina föräldrar är det och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag har alltid lydigt mina föräldrar och jag vet att jag alltid kommer göra det eftersom att jag älskar dom och inte vill göra dom besvikna. MEN!! det finns alltid en gräns för hur mycket lydande man kan göra.
En sak mina föräldrar gör är att de säger en sak som ex " du kan inte välja det gymnasieprogrammet, välj något som du kan arbeta med i framtiden "
några år senare så ser du att din kusin läste just det programmet som du ville läsa och han har lyckats med mycket och nu ska på en VIP show. Du visar dina föräldrar detta och säger att du borde ha sökt till ett sånt program du med.....Du säger till dom att de var dom som sa att du inte skulle söka, föräldrarna säger att du måste vara helt dum och att dom aldrig har stoppad dig från något sånt!
 
dom säger en sak och sedan nekar det..varje gång sånt här händer mellan mig och mina föräldrar så tror jag att jag har blivit galen, att jag själv har hittat på allt.
Idag fick jag reda på att jag inte alls var galen, allt som jag har hör dom säga är sant.
 
så idag blir det ett seriöst snack med föräldrarna och ärligt talat så är jag livrädd och nervös. Jag vet inte hur detta kommer att gå eller om dom kommer ta mig seriöst.men jag är trött på att inte få den respekten jag förtjänar gäller både mina föräldrar och vänner.
 
Efter allt som jag gör för alla så förtjänar jag respekt
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo