Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jag är körd!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gillar att känna att jag har kontroll över saker när jag inte kan tänka rätt och denna gången tänkte jag på ett behavior kontrakt :) 
Det är jätte enkelt och inte ens ett riktigt kontrakt utan det är bara ett sätt att känna att man har en slags kontroll och rutin. Jag blev jätte lugn och glad när jag hittade den.

Jag ville att mamma och pappa skulle vara med i kontraktet för då känns det ännu bärre och det känns även som att dom litar nog på mig och respekterar mig + att vi kan diskutera hur länge jag kan vara ute och sånt så att vi alla blir glada och inte missförstår någon.

Ååboj hade jag fel!! 
Dom börja snacka massa skit som jag inte vill ta upp, jag kunde inte sluta gråta under en viss tid och för att göra situationen ännu bättre så blandar dom in ekonomin och säger att jag ska betala hälften av husräkningen och sånt...Det ända betalt jag får är från studie bidraget vilket är 1050kr så jag kommer alltså inte ha pengar för mig själv eftersom att allt ska till dom. 

Allt jag ville var att känna mig lugn, känna att jag har kontroll och att veta att dom respekterar mig, mina tankar och förslag 
Istället fick jag skit arga föräldrar som tog detta för seriöst och har stressat upp mig mer än vad jag brukar vara.

Jag är rädd, stressad, har panik och allt jag kan göra just nu är att hoppas på att allt går bra och aldrig ge upp!! 

Det blir att söka jobb hela tiden annars blir det att ligga skuld för mina egna föräldrar och sen betala tillbaka när jag har jobb





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo