Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Till alla min vänner...

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite snabbt bra! 

Till alla minna vänner som jag hade mycket kontakt med förlåt för att jag inte har det längre. Jag försöker verkligen att vara aktiv och försöka vara/prata med er men har väldigt svårt med det.. Jag har märkt att jag sakta och sakta låter mina väggar växa och mer och mer folk som jag älskar kan inte komma in längre.  Jag försöker hålla mig undan folk, jag försöker att inte bli vän med folk och jag försöker att inte lita på folk längre

Jag är rädd för att släppa in någon men jag lovar att jag försöker förbättras, lovar att jag varje dag försöker att ringa upp eller skriva till någon..men jag är rädd för kontakten.

Så till er alla vill jag bara säga att NI har inte gjort något fel, allting ligger på mig och jag försöker verkligen att få saker att bli som dom brukar vara...men det kommer att ta tid, jag vet inte hur länge men det kommer att ta tid!

Så det jag ber av er är att ha tålamod  och bara vänta på mig. Jag vet att många inte kommer att orka och det gör inget, jag klandrar er inte för det jag vill inte vara den som stoppar er eller något. 
Om ni någon dag känner att ni inte orkar länge så skulle det vara snällt om ni kunde skriva det till mig så att jag vet ^^

Det var allt för idag :) 
Sov gott



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo