Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Insamling av leksaker till jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag när jag satt och klippte ut mina små julgranar så kommer en låt på Spotify som heter " do they know It's chrismast " och då började jag att tänka på alla flyktingar som har förlorat allt och har inte råd med att överraska sina barn, Eller bara att ge dom lite bättre mat som dom kan ha råd åt.
Jag funderade på hur man skulle kunna göra det lite bättre för dom och då började allt med denna idéen 
1. Tänk om man kunde dekorera det lite fint för dom. 
Sen utvecklades idéen till
2. Tänk om man kunde göra något roligt för barnen, som en liten konsert eller liknande 
Och till slut så kom jag fram till denna idéen 

Tänk om man kunde samla ihop gamla leksaker som många familjer inte använder och sen slå in allt och dela ut det till barnen. Man har ju redan samlat ihop kläder och det gick jätte bra och alla blev jätte nöjda. Tänk då hur barnen kommer att reagera när dom får se alla dessa leksaker som dom kan använda , tänk på alla leksakerna dom hade i sitt land när allt fortfarande var okej och de hade det hur roligt som helst med sina favorit leksaker. 

Julen handlar om att ge och jag ville verkligen göra något åt barnen som har förlorat allt. Jag vill se dom le, bli glada och få lite av det hopet som dom har förlorat att komma tillbaka. 

Så jag kontaktade några tjejer som hjälpte till med klädinsamlingen och pratade med dom. Nu är dom med på Idéen och operation RÄDDA JULEN är i gång!! :D ( jag gillar det namnet så deal With it :p ) 
Jag har skapat ett event på Facebook som heter insamling av leksaker till jul och all information står där. Vi har redan fått 7 som är intresserade av detta så jag känner verkligen att detta kommer att gå bra! :D 


Om ni har några leksaker som ni inte använder längre så skulle det vara jätte snällt om ni kunde skänka bort det till dessa barnen. Om ni bor jätte långt bort från Vänersborg så rekommendera jag att ni gör samma sak för flykting barnen <3 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo