Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Små bröst eller stora bröst?

Skrivet:    ·  Allmänt, Girl Talk
så idag blir det lite bröst snack :P varför jag valde just detta ämnet är för att jag själv har små bröst och skulle vilja dela med er av mina tankar kring det.
 
SMÅ BRÖST
Nu förtiden så är det viktigt för tjejer att ha stora bröst! för det är snyggt, det är mer kvinnligt, killarna gillar dig mer och du får mer respekt.
THAT'S BULLSHIT!!!
visst man kanske blir lite finare och killarna kanske blir mer intresserad, men att det är mer kvinnligare och att man får mer respekt är bara skitsnack. Det som gör dig kvinnlig är inte bara din kropp utan och sdet är hur du är som person som gör det och respekt är samma sak man får bara respekt om man förtjänar det och hur man är som person..kroppen har ingenting med det att göra. Jag har ingen aning om detta fick mig att låta som att jag typ hatar tjejer/kvinnor med stora bröst men det gör jag inte jag lovar :D har bara lite svårt att uttrycka mig.
 
Meeen...jag har själv gått in i den fällan och trott att det var så. Jag har då inte alls stora bröst, min storlek är egentligen 75A men ibland kan jag även använda 75B men det beror då på BH'n.
Jag har alltid undrat varför mina är så små när alla kvinnor i min familj/släkt har typ C och D, till och med min lillasyster börjar typ få större känns det som och hon är bara 13!!
Alla mina vänner har också stora så man känner sig ju lite utanför när man hör dom prata om deras bröst men det är samtidigt intressant, eller när man står bredvid dom då känner man sig liten men jag har lärt mig att älska mina små bröst visst har jag lite negativa tankar då och då men dom försvinner efter ett tag.
 
När det kommer till killar...då blir det ett problem, jag känner mig alltid så säker med mig själv men så fort någon kille blir intresserad, vi blir kanske tillsammans och han vill börja ta lite på brösten eller kanske vill ha sex så blir jag jätte osäker! eftersom att dom är så små så tror jag alltid att jag gör killen jag är med besviken när han får se dom.. typ varför vara med mig när han kan ha en tjej som har storlek 85 B eller C... men tillslut så blir jag lugn eftersom att killen ser att jag känner mig obekväm när det kommer till brösten. Jag kan bara inte sluta tänk på hur killen känner, är det som att hålla på med en kille  eftersom att brösten typ bara försvinner när jag ligger ner. AA jag har rätt konstiga tankar... :P

okej detta kommer bli ett långt inlägg så jag ska nog börja avluta detta nu.
Det jag vill säga är att det spelar inge roll om du har små eller stora bröst, du måste börja älska din kropp för om du inte börjar göra det så kommer du aldrig bli nöjd. Det är okej att ha tankar om att göra operationer jag gör det själv, men jag använder de tankarna för att få mig själv att förstå att jag inte behöver större bröst för att älska mig själv och för att bli gladare. Våra bröst kommer att växa under graviditeten och vem vet dom kanske börjar växa medans vi blir äldre också ;)
Skit i vad andra säger, och om du träffar en kille som vill förändra dig så gör du slut direkt för du behöver inte en sån kille. DU FÖR TJÄNAR BÄTTRE

gör som jag. Hitta någon kändis/släkting eller vän och ha dom som förbild. jag har då 2 st men det finns massa andra också med dessa är mina favoriter. Dom är kända och har killar och fans som älskar dom för den dom är och inte för deras bröst. Jag lägger till en bild på Kendell där också ( gillar hennes tröja )
 
 
ZENDAYA- Modell och skådespelare
 
 
KIKO MIZHUARA- känd modell
 
 
KENDELL JENNER- känd modell
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo