Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

cellulite och märken

Skrivet:    ·  Allmänt, Girl Talk
Detta är ett problem för massa kvinnor/tjejer i världen just nu till och med killar har detta problemet och det problemet är 

cellulite
Jag har detta problemet och ja jag stör mig på det men jag har även lär mig att älska det för det är en del av mig. Visst man kan få bort det med typ extra hård träning och operationer men jag tänker aldrig operera mig för skönheten den ända gången jag opererar mig så är det om det är på liv och död.

Och denna extra hårda träning är inte min grej, 1 på grund av min astma och super dåliga kondition och 2. För att jag inte orkar.

Jag känner mig osäker och ibland hatar ja min kropp speciellt när man ser bilder på en tjej med den perfekta huden och allt, när jag ser tjejer i Bikinis så blir jag svartsjuk och osäker för dom ser så bra ut och så kommer jag där med mina märken. Tänker även på att killar är mer ute efter tjejer som är perfekta så när en kille är intresserad och vill typ försöka så blir jag jätte glad och allt tills jag undrar varför valde han mig när han kan ha denna snygga tjejen.  Men som sagt så älskar jag mina märken det är något jag har lärt mig att vara stolt över och jag har slutat att tänka så mycket på det när jag har bikini och allt.

Det jag vill att alla ska veta är att ingen är perfekt inte ens modellerna man ser överallt är det, så älska din kropp och slösa inte pengar på operationer. Va stolt över din kropp , det är okej att vara osäker

Jag lägger upp en bild på hur det ser ut på mig, det är mörkare i verkligheten. ( PS. På bilden det rosa som man ser är min hand :p ) 
Men som sagt älska din kropp, va stolt och som Queen B säger" we flawless "







DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo