Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Klar med skolan ( igen )

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi minna :D

Så jag är påväg hem nu från skolan och från vad jag ge hört idag så verkar det som att jag kommer klara alla kurserna :D WOHOO!!!

Alla förutom matten dock, det blev lite problem med matten..jag skulle göra bonustestet i matte 2 och en halvtimma innan testet så får jag en panik attack -,-  jag förstog inget av det jag själv hade skrivit, jag förstog inte förklaringarna som lärare och vänner försökte förklara åt mig och när jag kollade på pappret så fattade jag absolut inget alls! Det såg ut som om det var ett litet barn som bara hade blandat ihop bokstäver och siffror..


Så jag fick svårt att andas och jag kände mig inträng och fick panik! Jag fick gå till skolsköterskan och dom hjälpte mig att ta det lugnt. Men de bestämde att det var bäst för mig att hoppa av matte 2 och kanske börja läsa det när jag inte har något annat att oroa mig för. Så planen blir att antagligen läsa matte 2 nästa termin eller så söker jag till högskolan och jobbar med matten där..detta hände inte idag alltså utan detta var i november 

Får se hur det blir ;)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo