Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Pretty little liars S4 ep 24

Skrivet:    ·  Allmänt

 

 

 

Tjejerna kommer att träffa Ali och få reda på vad som egentligen hände med henne. Ali berättar allt för dom och berättar sen att ifall dom inte får reda på vem A är den kvällen så skulle hon försvinna igen för alltid. Aria, Emily, Hanna och Spencer försöker att hjälpa Alison med att komma på vem A är. Det är så mycket som händer i denna episoden så jag kommer inte ihåg allt. Men jag kommer ihåg att polisen gräver upp Alisons grav och så får dom reda på att det inte är Alisons kropp som är där och då så får dom reda på att hon lever.

Man får också reda på att Alisons mamma såg vem som försökte att mörda henne och mamman håller tyst för att hjälpa A. I slutet av episoden så blir tjejerna jagade upp tilll taket och först så tror dom att det är A som kommer igenom dörren men det är egentligen Ezra. Och senare så kommer A med en pistol och försöker att skjuta Alison och dom andra, men Ezra fightas med A och tillslut får bort pistolen från A.  Hannah tar upp pistolen och skriker åt A att ta av sig masken men självklart gör A aldrig det, utan Hon/han hoppar till det andra taket och flyr. Tjejerna blev inte skadade som tur med Ezra blev skjuten och det ända man ser är hur tjejerna skriker efter hjälp och Aria ligger vid Ezra och ber honom att hålla sig vaken.


Jag älskade denna episoden men blir självklart sur och ledsen eftersom att man inte får reda på vem A är och så är jag då sur för att Ezrea kanske dör :( 

BILDER FRÅN A IS FOR ANSWER 

 

 
 
 
 
 
 

 




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo