Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

what has happend?

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi :D 
 
så det har hänt lite saker på helgen och jag tänkte berätta lite om det ;)
 
 
 
1. Hunger games catching fire

Jag var på premieren med Hannes, Emelie och matte. Jag var lite nervös för att träffa dom för jag var rädd att dom kanske tyckte att jag hade förändrats och sånt men jag blev jätte glad sen efter en liten stund ;D det är alltid roligt att träffa dom och jag hoppas att få göra det snart igen. Filmen var jätte bra och sorlig, jag försökte verkligen att inte gråta för jag ville inte att någon skulle se mig gråta haha men filmen var jätte bra och jag hoppas att del 3 kommer snart ut för jag vill veta vad som händer next ;) 
 
2. Doctor who 50th anniversary

...jag vet inte vad jag ska säga..det var seriöst så grymt att jag bbörjade gråta lite och bara WOW jag älskar hur 10 och 11 gör typ samma saker och hur dom kommenterar varandra typ hela tiden haha ex. när 10 ser att 11 har gjort om tardis och han säge att han inte gillar det och så börjar dom att tjafsa :P jag älskar slutet det är så otroligt grymt jag fick gåshud så fort alla tardisarna kom och sen ser man nr 12 och så deriöst skrek jag till..jag menar vem gjorte INTE det.
Jag tänker köpa filmen och kolla om och om igen tills jag kan den utantill.
 
3. 1D DAY
YAAAAY!!!!! jag älskar 1D day och önskar att det händer typ varje månad :P det var jätte roligt och jag satt uppe till kl 4 på natten för det var då det slutatde. Det var otroligt och jag älskade alla extra klipen från deras tour och massa andra saker, och guinness world records haha när liam skulle spräcka ballongerna genom att sitta på dom XD jag seriöst dog utav skratt haha :D harry och niall såg extra söta ut då också ^__^ 
 
 
4. Midnight Memory 
Jag tänker beställa albumet så fort jag bara kan <3<3 jag älskar albumet och låtarna är helt otroliga jag tycker att killarna har gjort ett riktigt bra jobb. Mina favoriter är Strong. Story of my life, Best song ever, You and i, Right now, Diana och Midnight Memories.
 
seriöst älskar denna delen. <3<3
I'm sorry if I say, "I need you"
But I don't care, I'm not scared of love
'Cause when I'm not with you I'm weaker
Is that so wrong?
Is it so wrong? That you make me strong "
 
 
 
Så detta är allt som har hänt då och jag har även lagt upp en video på youtube fast då pratar jag om MY life plan. Jag kommer även lägga upp My life plan här fast då är det inte videon. 
 
okej byebye :D
xoxox-Areyam
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo