Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

HAPPY BIRTHDAY DOCTOR WHO!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
IDAG FYLLER DOCTOR WHO 50ÅR!! 
 
jag har längtat sååå länge till denna dag och nu är den här :D 
För er som inte vet vad doctor who är så är det en sicfic tv serie från london. Och den är den längsta sicfiction serien som har gått på tv och därför firar man idag doctor who. 
 
Doctor Who är en brittisk science fiction- TV serie som produceras av BBC. Programmet skildrar en mystisk utomjordisk tidsresenär som kallas för "The Doctor" och hans äventyrliga resor i rums- och tidsfarkosten Tardis vars exteriör ser ut som en blå 1950-tals polisekiosk . Tillsammans med sina medresenärer utforskar han tid och rum, löser diverse problem och möter monster. Serien blandar friskt genrerna äventyr, science fiction, humor och skräck.
 
...ja jag hämtade det från wikipedia men det spelar ingen roll för nu vet ni om det iallafall. 
JAg älskar verkligen den här serien den är så bra och bara...JHDBLKJF... jag vet inte vad jag ska säga, och jag vet inte hur jag ska berätta om hur mycket jag älskar doctor who. 
 
Detta är trailern för doctor who's 50th Anniversary Special :D, hela världen har väntat på detta och idag så kommer dom att visa den runt om i världen via live stream, tv och bion.
 
Tyvärr så lever vi i narnia så vi kan inte se den på tv eller bio :( men jag har hittat en länk till live streamen :D :D 
 
 
 
OCH FÖR ER SOM ALDRIG HAR SÄTT DOCTOR WHO KOLLA PÅ DENNA TRAILERN  
 
 
 
 
 
 
 
HÄR ÄR LÄNKARNA TILL DOCTOR WHO 50TH ANNIVERSARY 
tv Schemat
Live stream ( klicka på stream 2 och sen dubbel klicka på skärmen för stor bild) 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo