Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Grace VanderWaal den nya stjärnan

Skrivet:    ·  Allmänt
alltså detta året America's Got Talent är FANTASTISKT!!!
och det är allt tack vare Grace VanderWaal en 12 årig liten tjej som överraskade oss alla med hennes otroliga röst och hennes underbara orginala låtar <3<3<3
När jag såg hennes audition så började jag seriöst gråta för att jag var så glad för henne och även hennes låt var så vacker! 
 
 
Hon kommer bli en stor stjärna även om hon inte vinner och jag kommer var hennes största fan haha <3 
 
 
 
 

Date Date Date

Skrivet:    ·  Allmänt

Moshimoshi 😁

Idag är det en ny dag och en ny start på veckan! Känns som att detta kommer bli en riktigt bra vecka, solen är ute, folk på bra humör och liknande.

Igår så hade jag och Rickard en söndags dejt och det var perfekt! Trodde först att vädret skulle förstöra för oss men regnet slutade tillslut och vi kunde ha våran picknick utan problem💕 det enda problemet med vädret var att det blåste så mycket!

Vi åt fransk ost med baguette, vi matade svanar och ankor och sen så vara låg vi där och hade det jättemysigt.

Efter detta så blev det lite Pokémon inne i stan och senare stack vi och körde bowling ooooooch jag förlorade Hahah! Jag måste försöka bli bättre på det 😂

Så det var en perfekt söndag och det riktigt bra sätt att avsluta veckan på❤️
Hoppas ni alla hade en fantastisk söndag och vecka också 🎉😁

Okej dags att sticka till jobbet!
Byebye så hörts vi sen

ÄLSKAR WISH!

Skrivet:    ·  Allmänt, månadens favoriter/Rekommendationer
moshimoshi 
 
idag kom jag hem och fick en liten överraskning!
Jag hade för ca 1-2 veckor sedan beställt en Instax mini 8 kamera från wish för jag har alltid viljat ha en men ville verkligen inte betala mycket för den och jag hade en rabatt kod på wish vilket gjorde det ännu billigare för mig! så jag beställde den men skulle behöva vänta till 22 September innan den kom och sen var jag skit nevrvös för att det skulle var dålig kvalitet och att den inte skulle fungera. 
 
MEN IDAG DEN 8 SEPTEMBER SÅ FICK JAG ETT PAKET PÅ POSTEN OCH GISSA VAD DET VAR!!
Jag har nu fått min egna mini polaroidkamera för ca 500kr i otroligt bra kvalitet och jag ÄLSKAR färgen! 
Just nu väntar jag bara på filmen till kameran och mitt skal för den men det kommer säkert inte ta så långt tid för det att komma heller!
 
Jag har även gjort en Video där jag öpnnar kameran precis efter att jag fått den så at ni får se i vilket skick och hur den såg ut när jag fick den. 
 
 

Vilse i Uddevalla

Skrivet:    ·  Allmänt

Moshimoshi! 😁

Hade en tid idag i Uddevalla för röntgen så fick vakna väldigt tidigt idag. Det är inget allvarlig som har hänt men för att kunna få tandställning nere också så behövde dom operera bort 2 tänder men problemet var att om dom skulle göra det så fans det den stor risk att dom skulle kunna skada nerver så behövde ta lite 3D röntgen!

Nu är jag klar och är påväg till jobbet igen men innan jag lyckades komma till stationen så råkade jag ta fel buss och åkte vilse Hahah 😂
Tog mig ett litet tag innan jag fick hjälp av en busschafförer som hjälpte mig gå på rätt buss till centralen! Det går verkligen inte att lämna mig på ett nytt ställe som jag aldrig har varit själv på för då kommer jag definitivt gå vilse!

Men nu sitter jag på bussen och är påväg till jobbet så det har varit en rätt rolig start på dagen ;)

Old School

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi! 
 
Tillbaka från Mellerud :D 
träffade Rickard idag och hade det jätte mysigt det var så längesedan vi var tillsammans så det var riktigt skönt att få träffas igen <3 Blev lite kladdkaka, film  och snapchat när jag var där haha ;) 
 
Nu är jag tillbaka och ligger i min säng med min söta lilla Merlin. Har lyssnat på lite old school musik hela bussresan hem så tänkte dela med mig utav några som jag har nördat :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design