Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Finding Dory

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi!
 
Helg är nog det bästa som finns :D igår så startade jag helgen med lite after work med några från jobbet och sen så var vi på alliansloppet också där jag åkte skatebord ;) det var ett tag sedan jag stog på en bräda men efter några försök så klarade jag att åka på banan och vann en tröja :D
Älskar att gör något roligt på fredag!
 
Idag så ska hela familjen gå på bio och se HITTA DORIS!!! 
Gud vad jag längtar haha har varit extremt glad över att dom gjorde en 2:a och är rikitgt säker på att den är GRYM! så kl 18 blir det bio men nu så sitter jag hemma med en ansiktsmask på och kollar på pokemon med min lillebror :D 
 
 
 
 

 

Då händer det igen :(

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi :D 
 
jupp idag är det måndag och jag ska egentligen sitta på jobet och prata med våra kunder men istället ligger jag i sängen och är sjuk igen...igår när jag skulle lägga mig så mådde jag exktremt illa och började att spy, sen när jag skulle sova så hade jag problem med att andas och nu när jag vaknar så svettas jag som en gris! ingen roligt start på Veckan :( 
 
 
Får ligga i sängen och göra mitt bästa med att bli frisk :) 
Hoppas ni alla har en bra start på eran vecka och hoppas det blir en grymt bra vecka för er alla :D 
 
skriver mer sen byebye
XOXO- Areyam 

top 10 musikal låtar

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi!
 
Igår blev jag så upptagen att jag inte hade tid att lägga upp något för musikal temat denna helgen! Så det blir lite exkra musikalsikt nu sista dagen utav helgen och vi startar det med mina top 10 låtar från en musikal! :D Det är väldigt svårt att välja men här har ni dom! och det är inte i någon speciell ordning 
 
 
1. Chicago- All that Jazz
 
 
 
 
2. The Sound Of Music- Favorite Things 
 
 
3. Little Shop Of Horrors- Feed Me
 
 
4. Grease- You're The One That I Want
 
 
5. Wicked- Defying Gravity
 
 
6. Gypsy- Roses Turn
 
 
7. Funny Girl- Don't Rain On My Parade
 
 
8. The Rocky Horror Picture show- Time Warp 
 
 
9. Rent- La Vie Boheme
 
 
10. Rent- Take Me Or Leave Me
 

men lush kommer alltid vara favoriten!

Skrivet:    ·  Allmänt, TIPSIDAG
okej visst har jag saknar shopping4net och där hittar man riktigt bra märken får riktigt bra priser MEN min favori hemsida kommer alltid vara LUSH! det är bara fräsha och egna produkter som de själva tillverkar och det är inte alls dyrt! Det är inte som shopping4net där frakten är fri men din totala kostnad kommer vara så värt det du köpt + att du får alltid med dig 3 tester utav deras andra produkter, har du fem utav deras burkar och åker till butiken och lämnar tllbaka dom så får du en produkt helt gratis :D 
 
Dessa är mina favoriter som jag har hemma just nu! vill ni komma till sjjälva produkterna så klicka bara på bilderna :D
 
Mask Of Magnaminty 
En djuprengörande ansiktsmask som är tuff mot acne men snäll mot din hud.
Jag älskar denna för min hud blir så ren, fräsh och ljus efter att ha använt den. 
 
Percup
 
Rik och aromatisk massagekaka, full av kaffein och kaffebönor för att pigga upp din hud.
Okej denna luktar bara inte exktremt gott utan den fungerar utämärkt om man han lite celliutes! Jag brukar använda den efter att jag har duschat och rakat benen.
 
Buffy
Buffy är ett trefaldigt hot mot död hud och ojämnheter. De är tuffa nog att putsa bort de döda utan att skada din hud.
Denna använder jag alltid när jag duschar!  Perfekta body scruben som jag har användt, lämnar huden exkremt mjuk och fin.
 
 
Rub Rub Rub
 
Detta är inte bara en skrubb, utan även en duschtvål och schampo! 
Åh denna är underbar och luktar riktigt gott också :D
 
 
 
 
Jag skulle verkligen rekommendera denna hemsidan för er som älskar att ta hand om eran hud och de har även hår produkter men det har jag ej testat ;) 
 
klicka bara på bilden för att komma till hemsidan
 
 

Det var längesen

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi :D 
 
Hoppas ni alla har sovit bra! 
Själv så vaknade jag väldigt tidigt tack vare lilla Merlin och sen kunde jag inte somna om :( min mobil höll på att dö så jag bestämmde mig för att ligga i sängen och greja med datorn.
Jag satt i en stund och sen ville jag kolla på lite online shopping, jag råkar skriva fel och då hjälper lilla google mig att hitta en gammal vän till mig! 
 
Shopping4net! gud vad längesen det var jag handlade där, gjorde det extremt mycket när jag gick på gymnasiet haha. Detta är ju då en hemsida där du kan skaffa lite smink, perfym, hälsokost, leksaker, linser, fitness, hem saker och mycket mer. Det var inga dyra saker och det bästa av allt är att det är fri frakt på vad du än köper <3<3<3 haha ni fattar inte hur mycket jag brukade köpa här :P 
 
Vill ni kolla in hemsidan och se om ni hittar något ( vilket jag är säker på att ni kommer göra ) så klicka bara på bilden eller länken där uppe!
 
 
 

Dag 1 utav Musikal veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
Så då börjar vi denna musikal veckan med att självklart dela med mig utav mina top 10 musikaler från bäst till sist :D 
 
 
1 The sound of music
 
Österrikiska Maria vill bli en nunna men passar inte in i klosterlivet. Hon blir skickad som barnflicka till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset, något som inte funnits sedan Georg von Trapps frus död flera år tidigare.
 
 
2. Hairspray 
 
Positivt knubbig tonåring Tracy Turnblad visar 1962 Baltimore en sak eller två om integration efter landning en plats på en lokal TV-dansshow .
 
3. Mamma Mia 
 
Musikalen handlar om tjugoåriga Sofie och hennes mamma Donna, som driver en taverna på en liten grekisk ö. Sofie ska gifta sig och vill att hennes pappa ska leda henne uppför kyrkgången. Men Donna vägrar säga något om Sofies far. Enligt mammans dagbok, som Sofie tjuvläser, finns det tre möjliga män som haft ett förhållande med Donna, så Sofie bjuder i hemlighet under sitt mammas namn in alla tre till bröllopet.
 
 
 
 
4. Singing in the rain
 
Filmen utspelar sig 1927, när ljudfilmen slår igenom. Don Lockwood är en stumfilmsstjärna i Hollywood, som mest spelar i romantiska matinéfilmer. Oftast spelar han mot den blonda divan Lina Lamont. På väg till en fest i Beverly Hills får han skjuts av Kathy Selden, som inte är imponerad av honom och tycker Har man sett en film har man sett allihop. På festen träffas de på nytt och det visar sig att Kathy är dansös i kvällens show. Kathy försvinner dock spårlöst från festen, men Don kan inte glömma bort henne.
 
 
 
 
5. Chicago 
 
Roxie Hart drömmer om att bli en stor variete-artist, därför har hon en affär med Fred Casely som lovar att hjälpa henne att bli en stjärna. Men när det visar sig att han har ljugit för henne mördar hon honom och hamnar i fängelse. Där får hon reda på att idolen Velma Kelly inte är så trevlig som hon trodde och där får hon hjälp av försvarsadvokaten Billy Flynn att komma ut och tack vare honom blir hon den stjärna hon drömde om! Men ärkefienden Velma Kelly vägrar ge sig utan strid.
 
 
 
6. Funny Lady
 
Livet av Fanny Brice, berömd komiker och underhållare i början av 1900-talet. Vi ser hennes upphov till berömmelse som en Ziegfield flicka, efterföljande karriär och hennes privatliv, i synnerhet hennes förhållande med Nick Arnstein.
 
 
7. My fair lady 
 
En snobbig fonetik professor samtycker till en satsning som han kan ta en blomma flicka och gör henne presentabel i societeten, det han inte vet är att det kommer kräva väldigt mycket för att klara av det.
 
 
 
8. The little shop of horrors 
 
Seymour Krelborn är en nerdy föräldralös arbetar på Mushniks en blomsteraffär i stads Skid Row. Han är förälskad på kollega medarbetare Audrey Fulquard, och läxade upp av Mr Mushnik dagligen. En dag när Seymour söker en ny mystisk växt, finner han en mycket mystisk oidentifierad växt som han kallar Audrey II. Växten verkar ha ett sug efter blod och snart börjar sjunga för sin kvällsmat.
 
9. Les Miserables
 
I 19: e-talets Frankrike, Jean Valjean, som i årtionden har jagats av den hänsynslösa polisen Javert efter att ha brutit parole, går med på att ta hand om en fabriksarbetare dotter. Beslutet förändrar deras liv för alltid.
 
 
 
10. Mary Poppins 
 
Mary Poppins är en typ av Super-nanny som flyger in med sitt paraply som svar påbegäran av Bankers barn och fortsätter att ställa saker till rätta med hjälp av sinaganska extraordinära magiska krafter
 
 
 
 

musikal helg

Skrivet:    ·  Allmänt
YES!
 
Kommer ni ihåg när jag hade en Beyonce vecka här på bloggen där jag jag för varje dag la upp lite bilder, videon och faktan om Queen Bee ;) Om ni inte gjorde det så klicka bara på länkarna där nere. Det jag har tänkt att göra nu är att starta denna helgen med lite musikaler och lägga upp lite sånt hela helgen :D så det blir en MUSIKAL HELG!! Gud va roligt detta kommer att bli! 
 
 
 
Länkarna för varje inlägg under beyonce veckan. 
Måndag 
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
 
 
 
 

Veckans video- yiruma

Skrivet:    ·  Allmänt, veckans video
Delar med mig utav två av mina favoriter <3 dessa två får mig alltid att bli lugn!
 
 
 

The Sun will Come Out Tomorrow <3

Skrivet:    ·  Allmänt
hejsanhejsan :)
 
wow vilken intressant dag det har varit idag..självklart startas dagen med att jag blir försenad till jobbet på en viktig dag  och sen får jag dåliga nyheter om att Rickard låg inne på sjukhuset. Hade väldigt svårt att koncentrera mig efter att jag fick veta det, fick till och med gå in på toa för att gråta ut lite ( hatar att gråta inför någon ) 
 
Jag fick åka och hälsa på Rickard på sjukhuset och det gick bra tills samma sak hände igen fast efte att han hade fått hjälp så jag blev rätt shockad eftersom att det var första gången jag var med när det hände honom något.
Vill inte berätta om vad som hände honom men han mår bättre nu :)
 
När jag väl kom hem så hände det mycket här också så nu är jag uttmattad och hungrig, det enda jag har ätit är en lasange bit från igår och sen lite pasta sallad idag måste verkligen börja äta mer igen! 
 
Så ja haha det har hänt mycket på en dag och kanske inte den bästa dagen men som lilla annie ( musikalen annie då )  säger " The sun will come out tomorrow " :D
det är bara att tänka positivt och hoppas på det bästa även om sker inte går så bra eller som man vill.
 
 
 
 
 
Bye bye vi ses imorgon
XOXO- Areyam 

6 månader!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Moshimoshi :D 
 
 
Då var onsdagen nästan över och det betyde att snart är det helg!! 
Det är mycket som händer denna helgen.  helga helgen kommer jag att spendera hos Rickard och fira hans födelsedag WOHOO <3 <3 Har mycket planerat inför det och kommer att dela med mig utav några bilder också även om Rickard kommer att försöka smita undan ( vilket jag är säker på att han kommer göra ) 
 
Denna månaden så har vi varit tillsammans i ett halvt år så självklart kommer vi att fira det ordentligt! och jag som ÄLSKAR att planera firanden kommer helt klart fixa alldeles för mycket haha 
 
 

veckans video

Skrivet:    ·  Allmänt, veckans video

OFFF WITH THE HAIR!!

Skrivet:    ·  Allmänt
YES!
nu blir jag äntligen fri från denna frisyren, det var jättefint och bekvämt i en halv månad men sen blev det jätte jobbigt! det gick inte att styla det, när det kliade så kunde jag inte göra det ordentligt och sen saknade jag mitt vanliga hår.
 
MED LÖSHÅR!
 
 
 
 
NATURLIGT HÅR!
 
 
 
 
Helgen är annars väldigt lugn. Vi har stor städat här hemma och självklart fixat håret och imorgon så kommer några kusiner och hälsar på men sen nästa vecka så händer det lite olika saker men det kan jag skriva om en annan dag ;) 
 

on my way to work

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi!!
 
godmorgon på er
det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen har haft det lite fullt upp. 
MEN idag kommer jag men lite nya nyheter och det är att har jag och rickard tur jäkligt bra tur så kanske vi hittar en lägenhet innan detta året slutar :D 
 
vi ska ta och prata lite och kolla på olika men kanske flyttar in tillsammans vid slutet av året WOHOO!
jag måste gå nu men skriver mer senare 
 
 

Design