Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

#Lovewins tweets

Skrivet:    ·  Allmänt
 
          President Obama    

Today is a big step in our march toward equality. Gay and lesbian couples now have the right to marry, just like anyone else. #LoveWins

 

          Lady Gaga  

 #Lovewins over prejudice.
 
 

 

#LoveWins

Skrivet:    ·  Allmänt
igår var det det stor dag för USA och världen.
 
USA's Högsta domstol har efter flera år äntligen tillåtit personer av samma kön att gifta sig lagligt över hela USA!!!!
 
fattar ni vilket stort steg detta är!!! LGBT samhället har den 26 Juni gjort HISTORIA!! WHOHOOO :D :D :D
 
så här står det om detta i aftonbladet:
 

Nu sätter den amerikanska högsta domstolen ner foten. Det rimmar inte med den amerikanska konstitutionen att hindra folk från att gifta sig med den de älskar, och det ska vara en rättighet att gifta sig med vem man vill.

– I dag är ett stort steg på vår marsch mot jämlikhet. Homosexuella par har nu rätt att gifta sig, precis som alla andra, skriver president Barack Obama på Twitter, och avslutar med hashtagen #LoveWins

Strax efter klockan 17 svensk tid höll president Barack Obama en presskonferens vid Vita huset där han hyllade beslutet. Förändring sker ofta långsamt, sade han.

– Men ibland finns sådana här dagar, när den långsamma och stadiga mödan belönas med rättvisa som kommer som ett åsknedslag, sa den amerikanske presidenten.

– I dag kan vi säga att vi har gjort vår union lite mer perfekt. Det är konsekvensen av ett beslut från högsta domstolen. Men viktigare än så är det en konsekvens av alla små, modiga handlingar som miljoner människor gjort genom årtionden.

 
Massa olika företag och Hemsidor som till exempel; MTV, 9 gag, Facebook, snickers och massa olika har ändrat på sin logga bara för att kärleken har vunnit.
så jag tänkte att nu i 3 dagar så kommer jag själv att fira detta här på bloggen med massa bilder, tweets, videon och massa olika saker :D
 
OM DU INTE GILLAR DET SÅ STICK! finns inget jag kan göra åt det.
 
 
 
 
 
 

Match.com?

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi :D
 
i går så hade vi en tjejkväll hemma hos Therese och det var jag, Marie och Rebecca som var där.
Det var jätte roligt att få träffa dom två igen och hoppas att vi har flera tjejkvällar :D
 
Marie och Therese är medlemmar i match.com och det har varit riktigt intressant att få höra om hur det har gått och sen även sett hur det har gått. Jag har då aldrig tänkt på att ens försöka med match.com men igår kväll så sa Marie att jag borde bli medlem. Jag sa då självklart nej eftersom att jag suger på sånt.. och med sånt så menar jag att flörta, dejta och att ens visa intresse.
 
MEN!
idag när jag vaknade upp så hade jag inget och göra och jag började att fundera på det Marie sa. Tillslut så tänkte jag att det skadar ju inte bara att testa och se hur det går, så jag skapade ett konto idag och hela min profil är godkänd ;)
Det finns vissa saker jag inte förstår så jag får fråga dom om lite hjälp ;D
 
 
 

massa fynd

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag är helt besatt av fyndiq.se :D
haha typ så fort jag får pengar så går jag in dit för att se om jag hittar något nytt och det brukar jag alltid göra om ni vill kolla in sidan så är det bara att klicka på bilden ;). Har ni några favorit sidor som ni handlar från?

Små bröst eller stora bröst?

Skrivet:    ·  Allmänt, Girl Talk
så idag blir det lite bröst snack :P varför jag valde just detta ämnet är för att jag själv har små bröst och skulle vilja dela med er av mina tankar kring det.
 
SMÅ BRÖST
Nu förtiden så är det viktigt för tjejer att ha stora bröst! för det är snyggt, det är mer kvinnligt, killarna gillar dig mer och du får mer respekt.
THAT'S BULLSHIT!!!
visst man kanske blir lite finare och killarna kanske blir mer intresserad, men att det är mer kvinnligare och att man får mer respekt är bara skitsnack. Det som gör dig kvinnlig är inte bara din kropp utan och sdet är hur du är som person som gör det och respekt är samma sak man får bara respekt om man förtjänar det och hur man är som person..kroppen har ingenting med det att göra. Jag har ingen aning om detta fick mig att låta som att jag typ hatar tjejer/kvinnor med stora bröst men det gör jag inte jag lovar :D har bara lite svårt att uttrycka mig.
 
Meeen...jag har själv gått in i den fällan och trott att det var så. Jag har då inte alls stora bröst, min storlek är egentligen 75A men ibland kan jag även använda 75B men det beror då på BH'n.
Jag har alltid undrat varför mina är så små när alla kvinnor i min familj/släkt har typ C och D, till och med min lillasyster börjar typ få större känns det som och hon är bara 13!!
Alla mina vänner har också stora så man känner sig ju lite utanför när man hör dom prata om deras bröst men det är samtidigt intressant, eller när man står bredvid dom då känner man sig liten men jag har lärt mig att älska mina små bröst visst har jag lite negativa tankar då och då men dom försvinner efter ett tag.
 
När det kommer till killar...då blir det ett problem, jag känner mig alltid så säker med mig själv men så fort någon kille blir intresserad, vi blir kanske tillsammans och han vill börja ta lite på brösten eller kanske vill ha sex så blir jag jätte osäker! eftersom att dom är så små så tror jag alltid att jag gör killen jag är med besviken när han får se dom.. typ varför vara med mig när han kan ha en tjej som har storlek 85 B eller C... men tillslut så blir jag lugn eftersom att killen ser att jag känner mig obekväm när det kommer till brösten. Jag kan bara inte sluta tänk på hur killen känner, är det som att hålla på med en kille  eftersom att brösten typ bara försvinner när jag ligger ner. AA jag har rätt konstiga tankar... :P

okej detta kommer bli ett långt inlägg så jag ska nog börja avluta detta nu.
Det jag vill säga är att det spelar inge roll om du har små eller stora bröst, du måste börja älska din kropp för om du inte börjar göra det så kommer du aldrig bli nöjd. Det är okej att ha tankar om att göra operationer jag gör det själv, men jag använder de tankarna för att få mig själv att förstå att jag inte behöver större bröst för att älska mig själv och för att bli gladare. Våra bröst kommer att växa under graviditeten och vem vet dom kanske börjar växa medans vi blir äldre också ;)
Skit i vad andra säger, och om du träffar en kille som vill förändra dig så gör du slut direkt för du behöver inte en sån kille. DU FÖR TJÄNAR BÄTTRE

gör som jag. Hitta någon kändis/släkting eller vän och ha dom som förbild. jag har då 2 st men det finns massa andra också med dessa är mina favoriter. Dom är kända och har killar och fans som älskar dom för den dom är och inte för deras bröst. Jag lägger till en bild på Kendell där också ( gillar hennes tröja )
 
 
ZENDAYA- Modell och skådespelare
 
 
KIKO MIZHUARA- känd modell
 
 
KENDELL JENNER- känd modell
 
 

problem med bloggen

Skrivet:    ·  Allmänt
så jag försökte att byta design på bloggen med det blev ett litet fel och det kommer jag att fixa imorgon.

Ny kategori...GIRL TALK :O

Skrivet:    ·  Allmänt, Girl Talk
moshimoshi :D
 
jag ville verkligen skapa en kategori där jag skrivet massa olika saker från typ kärlek till mens och massa andra saker.
jag är en väldigt blyg person när det kommer till sånt här men att kunna skriva om det kommer sakta att hjälpa mig med min blyghet.  Jag har redan lagt till 2 inlägg från förr som passar in i kategorin och idag så kommer ett inlägg till och här har ni en liten sneek peak :)
 
 

min första tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi
 
Jag trodde att livet skulle vara roligt efter studenten...men jag har typ inte gjort något annat än att sitta hemma och söka jobb!!
 
Det är hur svårt som helst att hitta jobb!!! och jag vill verkligen flytta ut nu men det kan jag ju inte göra för jag har inget jobb :/
Jag kommer att läsa matte 2 nu till höst så det kommer bli intressant men det bästa är att det är distans lektioner, så jag får jobba hemma :D MOHAHAHA!!
 
åh glömde att visa er min tatuering som jag skaffade i Turkiet, detta är då min första tatuering och jag blev riktigt nöjd :D bilden är inte bra eftersom att min Surface inte funkar så bra just nu :/ men det blir bra ändå.
 
 

FYFAN VA VI ÄR BRA!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIR STUDEEEEENTEEEEEEN!!
 
FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!
 
WOHOOOOOOO!!!!  haha äntligen så har jag tagit studenten och det känns helt sjukt
det känns så overkligt, som att jag ska behöva vakna kl 6 på måndag och sticka till skolan.:P
 
studenten gick jätte bra
det började med att jag vaknade 4 för att fixa mig och sen så åkte vi hem till Therese för at hämta upp henne. kl 6 så började student frukosten och det var jätte roligt där, hela klassen är där och alla skriver i allas mössor ( jag tappade bort min student penna ) och självklart åt vi frukost också.
vid typ 8 så kom flaket till oss och körde oss till skolan, där så hade vi mentors tid, vi fick tillbaka våra brev från 1:an som vi skrev till oss själva och mycket mer.
 
kl 12 så började ut springningen YEEES!
alt man ser är hur alla föräldrar och vänner står och väntar utanför skolan riktigt taggade över att se os, och sen en klass i taget SPRANG ut genom dörrarna skrikande och sen upp på den lilla scenen.
det tog en stund för mig att hitta mina föräldrar men tillslut så hittade jag dom och vi tog massa bilder och dom hängde lite saker på mig också det vanliga ;)
 
Senare det dags att marschera ner till flaken men orkester.  när vi kom fram till flaken så gick man på och sen åkte runt stan. Det fanns en del problem med vårat flak, det var inte själva flaket utan et var 3 personer på flaket + musiken som var problemet..
 
okej det var allt jag orkar att skriva för idag mer kommer senare
xoxo- Areyam
 
 
 
 
 
 
 
 

BAL

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi! :D
 
igår var det bal YEEEESS!!
jag har alltid drömt om att åka på balen och nu har jag äntligen fått uppleva det.
min bal dejt var då min bästa vän Therese :D
 
så här gick dagen:
 
jag fixade mig här hemma, smink hår och allt. sen testade jag min klänning för att ta lite bilder här hemma men familjen.
för att inte förstöra klänningen så tog jag av mig den och bytte till något lättare och sen åkte hem till Therese.
när jag kom fram så hälsade/pratade jag med hennes familj och pojkvän i en stund och sen så  tog vi på os klänningarna och var redo för lite bilder.
Våran bil var sååååååå grym hahaha :D älskar den bilen så himla snygg. det blev lite problem med den på vägen men hennes pappa fixade den ;)
jag och Therese d fryser i bilen så vi kryper ihop så nära vi kan och försöker värma oss själva med filten som vi tog med oss haha
 
när vi kom fram till den röda mattan så började man att bli lite nervös eftersom att det fanns folk som tog lite bilder här och där och man viste inte vart man skulle kolla haha men det blev bra bilder tillslut ;)
 
När vi kommer in så letar vi självklart upp toan först haha vi var så kissnödiga , efteråt så letade vi efter platser.
 
vi är då så smarta att vi tar ett runt och ledigt bord och hoppas på att någon vill sitta med oss hahah men det blev inte som vi hade tänkt oss. servitrisen frågar on hon kan plocka bort en servering eftersom ett en tjej vill sita med kompisarna, sen så kommer 2 andra studenter och frågar om de kan ta 2 stolar.
så tillslut så flyttade vi till ett bord där jag kände några och det blev bättre där hahaha.
 
sen så gick kvällen jätte bra, vi fick vår mat, sen så var det dags för dans ( jag lärde mig vals ) först var det lite klassisk dans och sen blev det Electro musik.
 
kvällen fortsatte med dans till både jag och Therese blev trötta och åkte hem.
Vi hade det jätte roligt och att få uppleva röda mattan typ som en kändis var otroligt :D
jag ångrar ingenting. vi hamnade på ttela också WOHOOO!!!!
 
det var allt hoppas ni gillade detta inlägget
xoxo- Areyam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check listan

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi :D
 
eftersom att det snart är studenten så finns det ett par saker att kolla igenom. som exempel;
 
1. Vart sk1a efterfesten vara?
2. BALEN!!
3.har jag ett jobb? om inte då är det dags att söka
4 vill jag plugga vidare?
5. vad ska jag göra med livet?
och massa mer frågor
 
Jag har då blivit klar med nummer 2, 4 och 5
Jag har bestämt mig för att bli engelska lärare och för att kunna söka till det programmet så måste jag läsa in 100 poängs kurser i Komvux, efter att ha läst klart så ska jag söka till Göteborgs Universitet.
Allt är klart inför balen det enda problemet jag har är att klänningen är fööör stor vid brösten... -,- Jag har då inte stora bröst så det gör det extra svårt för mig just nu men klänningen :( MEN JAG KOMMER ATT FIXA DET!!
 
vad jag ska göra med livet är att först plugga och hitta ett jobb, sen flytta ut, uppleva lite olika saker och sedan starta livet med en familj och ett grymt underbart jobb som lärare. Mitt motto i livet är COURAGE
 
Det ända jag har problem med just nu är att hitta jobb och att veta vart efterfesten kommer att bli efter allt firande. Jag har sökt jobb lite här och där och hoppas att någon är intresserad och kontaktar mig snart, och jag har även nyligen kontaktat ett jobb som jag har varit timanställd hos men vet inte om jag fortfarande är det. De har inte sagt att jag har fått sparken eller något liknande utan de bara ringde inte upp mer... :(  Hoppas att detta problemet går bra snart.
 
Efterfesten....hela klassen ska gå på olika fester efter studenten, så nu är det bara jag och therese kvar och vi har ingen aning om vad vi vill göra :(
vi ska på aqua blå, men pappa berättat om det nya diskoteket som har öppnat inne i stan och tipsat att vi typ kunde kolla kur det är bara så vi får se hur det blir med det ;) 
 
 
OKEJ DET VAR MYCKET SKRIVANDE HAHA >.<
vi syns imorgon
ha det bra allihopa
xoxo Areyam
 
 

Design