Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Throwback photos

Skrivet:    ·  Allmänt, bilder















Sorry

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen, har haft väldigt fullt upp här hemma men ska försöka att skriva mer!


Quote of the week

Skrivet:    ·  Allmänt, quote of the day




10 orsaker till varför jag aldrig svarar på morgonen

Skrivet:    ·  Allmänt
moshimoshi minna :D
 
godmorgon på er alla och hoppas starten på eran helg har varit bra ;)
för mig så startade fredagen med att min kusin kom hem till mig och senare under dagen så blev det familje kväll! så det var en mysig start :)
 
något jag kom på nu på morgonen är att jag missar väldigt många hädelser på min mobile. Folk ringer,smsar, taggar,jag får saker från olika appar och liknande. Detta händer alltid och kan göra några av mina vänner galna bara för att jag inte svarar på morgonen
 
Så idag tänkte jag dela med mig mina 10 orsaker till varför jag aldrig svarar på morgonen!
 
 
 
1. Har alltid mobilen på ljudlöst när jag sover!
Jag har tidigare haft problem med att sova och det är för att jag alltid har haft något som distraherade mig. Så varje kväll så stänger jag av mitt ljud på mobilen för att kunna få mina 8timmars sömn.
 
2. Glömer att sätta på ljudet på morgonen!
Jag ÄLSKAR att sova!  så jag kan sova hur länge som helst och eftersom att mobilen är på ljudlös så kan jag tyvärr inte höra att ni försöker kontakta mig. När jag väl vaknar så börjar dagen med att jag ligger en stund i sängen och sen kollar mobilen snabbt, eftersom att det är på morgonen så svarar jag inte direkt utan jag vill helst göra det när jag är klar med allt och tack vare detta så glömmer jag alltid att sätta på ljudet igen!
 
3. Frukost!
Jag är riktigt koncentrerad när jag ätermin frukost så därför tar jag inte med mig den till köket och eftersom att det ligger i mitt rum ljudlös så kan jag tyvärr inte höra er
 
4. Oil pulling!
varje morgon har jag olja i munnen som jag ska ha i 20 min så jag kan svara på sms lite snabbt och sen ringa upp, men vissa gånger glömer jag att svara tillbaka för att jag håller på med något annat!  
 
5. Duschar!
Jag duschar inte varje morgon men när jag väl gör det så kan jag vara där inne i max 1timme! 
 
6. Vardagar!
från Måndag - Fredag så kommer jag tyvärr vara extra dåligt på att svara och det är för att jag är så koncentrerad på att bli redo för jobbet i tid! under dagarna när jag har rast så kan jag svara lite snabbt.
 
7. Mamma is the boss!
På helgarna så är det mamma som bestämmer om hur morgonen ska starta och det startar alltid med en stor städning! så fort vi är klara med frukosten så får vi alla saker som måste göras och gör vi inte dom så kommer mammas ilska mot en! 
 
8. Lat!
Detta är en jätte dålig ursäkt men ibland känner jag mig så trött att jag inte orskar svarar på sms eller samtal så jag låter den ringa ( men detta händer bara när jag inte har sovit bra ) 
 
9. För lite batteri!
Jag kan ha jätte lite batteri så jag måste alltid ladda den och då lämnar jag den på mitt skrivbord för det.Det kan hända så att jag har det fortfarande på ljudlöst!
 
10. Jag är sjuk!
När jag är sjuk så är det inte bara min hälsa som blir sämre utan det är verkligem hela jag som blir det. Jag lyckas aldrig svara för att jag antaligen har ont i rösten,huvudet eller öronen. Ligger jag i sängen och mobilen ligger på mitt skrivbord och laddar...då är det redan kört! kommer nog inte svara förrän jag är uppe ur sängen tyvärr.
 
 
 
SÅ! där har ni mina 10 orsaker, så jag svara er inte för att jag inte gillar er
utan det är för att jag har en viss rutin på morgonen och för att jag har alltid någgor att göra! ( plus att jag är väldigt glömsk )
sorry om det fanns vissa stavfel, hade väldig tbrottom att skriva detta + att dena datorn är inte det bästa!
 
 
byebye
xoxo-Areyam

Quote of the day

Skrivet:    ·  Allmänt, quote of the day
Moshimoshi! :)

Min rast är snart slut så här kommer en snabb inlägg ;)




Design